Hydrofacial Arckezelelés

Belize Hydrofacial Special Arckezelő Gép oxigén- és fotonterápiával

A készülék tökéletes választás olyan vásárlók számára, akik az alapos előkészítést preferálják, szeretnének egy komplett arcot felfrissítő, megújító gépet. Többfunkciós gép egy komplett bőrmegújító kezeléscsomaghoz,  biztos hatás érhető el hidroabrázió, gyémántfejes csiszoló, oxigén- és fotonterápia, valamint rádiófrekvencia együttes erejével. A készülékkel össze tud állítani kompakt arckezelést azon vendégek számára is akinek érzékeny bőre miatt kíméletes ámde eredményes kezelést szeretne nyújtani.

Oxigén terápia:

A kezelés során sűrített oxigén jut a bőr legmélyebb rétegeibe, ezáltal táplálva és javítva a sejtkommunikációt. A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meg lévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, a vérkeringést, elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.

Fotonterápia:

A LED terápia alkalmazása az arckezelésben egy új, modern, fájdalommentes eljárás, kezelt terület sejtjeinek aktiválását mindennemű kellemetlen érzés nélkül éri el, a kezelésnek kifejezetten nyugtató, relaxáló hatása van. A kezelés során javul a bőr rugalmassága a nyirokrendszer aktivizálásával a tág pórusok, gyulladások enyhítését érjük el. A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arcbőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED technológia nem csak a ráncokat halványítja, de a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek. A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Forrás: salontechgepek.hu