GIGI bioplasma kezelés

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtt feltöltő kezelést, vagy hosszabb, regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát.

Ez a termék vonal lehetővé teszi a bőr számára, hogy ellenálljon a környezeti és az életkorból adódó károsodásoknak. Folyamatosan ellensúlyozza az oxidáció hatásait, táplálja és energiával látja el a sejteket. Hosszú távú használata puha, rugalmas bőrt, fiatalos, élénk megjelenést biztosít. A mai modern életvitelünknek és a civilizációs ártalmaknak köszönhetően már 25 éves kortól megfigyelhetőek a bőr öregedésének egyértelmű jelei. A környezeti károsodások és szennyeződések, amennyiben nem kezeljük, semlegesítjük őket. Már viszonylag fiatal korban felgyorsítják a bőr öregedését. Emellett a környezeti stressz közvetlenül befolyásolja a bőr egészséges működését, gátolja a sérülések gyógyulását, és a fiatalos megjelenés fenntartásához nélkülözhetetlen regenerációs folyamatok lezajlását.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer.

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog, az életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumokban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes, nyílt tengerszakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

Forrás: GIGI Cosmetics